Vigana Granat sok 1000 ml

cena
37,76 zł
Ilość:
Producent Novascon
Pojemność 1000 ml
Postać leku Płyn
Dostępna ilość
33% Complete

Skład

Woda, sok zagęszczony z granatu (Punica granatum L), witamina C (kwas L-askorbinowy).

Wskazania

Vigana sok z owoców granatu z dodatkiem witaminy C jest idealnym rozwiązaniem dla osób, które cenią naturalne sposoby dbania o swój organizm. W religiach orientalnych granatowiec właściwy uchodził za symbol urodzaju i miłości. Owoce granatu są powszechnie spożywane w postaci świeżych owoców oraz ich przetworów. Charakteryzuje je zawartość związków aktywnych biologicznie. Sok Vigana został wzbogacony witaminą C, która pomaga w utrzymaniu prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego, oraz przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego, a także zmniejsza uczucie zmęczenia i znużenia.

Opinie o Vigana Granat sok 1000 ml

Aby dodawać komentarze - należy się zalogować

Skontaktuj się z nami!

Produkty podobne

Klienci, którzy kupili Vigana Granat sok 1000 ml kupili także:

Dicoflor w kroplach 5ml

Dicoflor w kroplach to suplement diety, zawierający szczep bakterii Lactobacillus rhamnosus GG, których działanie zmniejsza ryzyko wystąpienia skutków ubocznych ze strony przewodu pokarmowego związanych z antybiotykoterapią, pobudza produkcję przeciwciał, hamuje wzrost bakterii chorobotwórczych, przywraca równowagę mikroflory jelitowej.

Probiotyki to żywe kultury bakterii, które podawane w odpowiednich ilościach, zasiedlają przewód pokarmowy i wywierają pozytywny wpływ na mikroflorę jelitową człowieka. Zapobiegają przyleganiu bakterii chorobotwórczych do ściany jelita i walczą z nimi o składniki odżywcze, dodatkowo pobudzając produkcję przeciwciał.


Eye Q preparat na koncentrację 400 kapsułek

Eye q to suplement zawierający odpowiednio zbilansowane kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA, DHA) oraz omega-6 (GLA) z dużą zawartością EPA. 

Omega-3 DHA (kwas dokozaheksaenowy) to istotny składnik budulcowy tkanki nerwowej, zwłaszcza błon komórkowych neuronów. Kwas omega-3 EPA hamuje fosfolipazę, zapobiegając uwalnianiu DHA. EPA może przekształcać się w DHA i ulec wbudowaniu w błonę komórkową, ma też wpływ na przekazywanie sygnałów komórkowych pomiędzy komórkami nerwowymi 

Ważnym źródłem omega-3 w diecie są tłuszcze ryb morskich: halibut, makrela, śledź, szprot, łosoś atlantycki, sardynka oraz  słodkowodnych takich jak pstrąg, sum, węgorz. Dodatkowym źródłem tych kwasów jest siemię lniane, olej lniany, jaja, orzechy włoskie, olej rzepakowy, algi

© 2016 wapteka.pl Wszystkie prawa zastrzeżone
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz zmienić sposób zapisu i dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.