Vigor UP Fast 20 tabletek musujących

Nowa cena
cena
15,98 zł
Ilość:
Producent USP Zdrowie
Pojemność 20 szt.
Postać leku Tabletki
Dostępna ilość
66% Complete

Skład

Ekstrakt z ziaren guarany, ekstrakt z ziaren kakaowca, ekstrakt z liści Yerba mate, naturalna kofeina 55 mg, Biflawonoidy cytrusowe 20 mg, Magnez 56,25 mg, Witamina C 50 mg, Niacyna 10 mg, Kwas pantotenowy 6 mg, Cynk 5 mg, Witamina E 3,3 mg, Witamina B6 2 mg, Witamina B2 1,6 mg, Witamina B1 1,4 mg, Mangan 1 mg, Witamina A 800 mcg, Kwas foliowy 400 mcg, Witamina K 25 mcg, Jod 150 mcg, Selen 20 mcg, Chrom 50 mcg, Witamina D 5 mcg, Witamina B12 1 mcg.

Wskazania

Vigor Up Fast jest połączeniem witamin, minerałów i ekstraktów roślinnych, które wzmacniają organizm i dodające energii każdego dnia. Wzrost naturalnej energii, poprawa koncentracji. Działa już po 20 minutach.

Działanie

- standaryzowany ekstrakt z guarany – poprawia czas reakcji na bodźce, redukuje zmęczenie i dodaje energii; - standaryzowany ekstrakt z yerba mate – wzmacnia siły wewnętrzne organizmu, zmniejsza odczucie zmęczenia i znużenia; - kompleks witamin z grupy B – witaminy z grupy B pomagają pozyskać energię z pożywienia, by wzmocnić witalność, wigor i wytrzymałość organizmu. Są one niezbędne do prawidłowego funkcjonowania systemu nerwowego i odpowiadają za poprawny przepływ informacji przez mózg; - zestaw witamin i minerałów – odpowiednio dobrane proporcje składników mineralno-witaminowych uzupełniają niedobory i wzmacniają organizm. 

Dawkowanie

Dorośli i dzieci powyżej 15 lat spożywać 1 tabletkę dziennie, rozpuszczając ją w szklance (200 ml) chłodnej wody.

Vigor UP Fast 20 tabletek musujących

Aby dodawać komentarze - należy się zalogować

Skontaktuj się z nami!

Produkty podobne

Klienci, którzy kupili ten produkt Vigor UP Fast 20 tabletek musujących kupili także:

Eye Q preparat na koncentrację 400 kapsułek

Eye q to suplement zawierający odpowiednio zbilansowane kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA, DHA) oraz omega-6 (GLA) z dużą zawartością EPA. 

Omega-3 DHA (kwas dokozaheksaenowy) to istotny składnik budulcowy tkanki nerwowej, zwłaszcza błon komórkowych neuronów. Kwas omega-3 EPA hamuje fosfolipazę, zapobiegając uwalnianiu DHA. EPA może przekształcać się w DHA i ulec wbudowaniu w błonę komórkową, ma też wpływ na przekazywanie sygnałów komórkowych pomiędzy komórkami nerwowymi 

Ważnym źródłem omega-3 w diecie są tłuszcze ryb morskich: halibut, makrela, śledź, szprot, łosoś atlantycki, sardynka oraz  słodkowodnych takich jak pstrąg, sum, węgorz. Dodatkowym źródłem tych kwasów jest siemię lniane, olej lniany, jaja, orzechy włoskie, olej rzepakowy, algi

© 2016 wapteka.pl Wszystkie prawa zastrzeżone
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz zmienić sposób zapisu i dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.