ZIAJA Kozie Mleko Krem do rąk i paznokci 80 ml

Producent Ziaja
Pojemność 80 ml
Postać leku Krem
Dostępna ilość
33% Complete

Skład

KOMPLEKS SKŁADNIKÓW KOZIEGO MLEKA, PROWITAMINA B5 (D-PANTHENOL), WITAMINA A, WITAMINA E.

Wskazania

Polecana do cery suchej ze skłonnością do zmarszczek. Aktywny preparat o bogatej, nowoczesnej formule regenerujący skórę suchą i mało elastyczną.

Działanie

Odżywianie wygładzanie: - Intensywnie nawilża, wygładza i uelastycznia skórę dłoni. - Likwiduje uczucie szorstkości. - Wzmacnia paznokcie zmniejszając ich skłonność do rozdwajania się i łamania. Profilaktyka zmarszczek: - Kompleks składników koziego mleka, witaminy A i E, prowitamina B5 (D-panthenol).
 

Dawkowanie

Krem wmasować w paznokcie i skórę dłoni. Stosować kilka razy dziennie, zwłaszcza po myciu rąk.

Opinie o ZIAJA Kozie Mleko Krem do rąk i paznokci 80 ml

Aby dodawać komentarze - należy się zalogować

Skontaktuj się z nami!

Produkty podobne

Klienci, którzy kupili ZIAJA Kozie Mleko Krem do rąk i paznokci 80 ml kupili także:

Magnez + B6 60 tabletek Nord Farm

Magnez i witamina B6 to główne składniki preparatu, które pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego oraz przyczyniają się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Dodatkowo magnez pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni, zaś witamina B6 w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Preparat polecany jest dla osób dorosłych w celu uzupełnienia normalnej diety w magnez i witaminę B6.

Eye Q preparat na koncentrację 400 kapsułek

Eye q to suplement zawierający odpowiednio zbilansowane kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA, DHA) oraz omega-6 (GLA) z dużą zawartością EPA. 

Omega-3 DHA (kwas dokozaheksaenowy) to istotny składnik budulcowy tkanki nerwowej, zwłaszcza błon komórkowych neuronów. Kwas omega-3 EPA hamuje fosfolipazę, zapobiegając uwalnianiu DHA. EPA może przekształcać się w DHA i ulec wbudowaniu w błonę komórkową, ma też wpływ na przekazywanie sygnałów komórkowych pomiędzy komórkami nerwowymi 

Ważnym źródłem omega-3 w diecie są tłuszcze ryb morskich: halibut, makrela, śledź, szprot, łosoś atlantycki, sardynka oraz  słodkowodnych takich jak pstrąg, sum, węgorz. Dodatkowym źródłem tych kwasów jest siemię lniane, olej lniany, jaja, orzechy włoskie, olej rzepakowy, algi

Bestsellery

© 2016 wapteka.pl Wszystkie prawa zastrzeżone
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz zmienić sposób zapisu i dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.