Trilac plus 10 kapsułek

Nowa cena
cena
13,29 zł
Producent Krotex Poland
Pojemność 10 szt.
Postać leku Kapsułki
Dostępna ilość
Brak produktu

Skład

Liofilizat bakterii kwasu mlekowego zawierający -Lactobacillus acidophilus 24% -Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus 3,0% -Bifidobacterium lactis 25% - Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) 48% Trilac plus zawiera śladowe ilości białka sojowego i kazeiny, nie zawiera laktozy.

Wskazania

Do postępowanie dietetycznego w celu: -  uzupełnienia mikroflory przewodu pokarmowego w trakcie i po antybiotykoterapii, - skróceniu czasu trwania biegunki infekcyjnej, -wspomagania w utrzymaniu prawidłowej pracy jelit oraz naturalnej odporności organizmu, - w celu uzupełnienia diety w przypadku wystąpienia biegunki podróżnych.

Działanie

To nowoczesny preparat, który zawiera cztery dobroczynne szczepy bakterii probiotycznych (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, Bifidobacterium lactis , Lactobacillus rhamnosus GG).

Dawkowanie

W celu uzupełnieniu mikroflory jelitowej oraz wspierania układu trawiennego i odporności: Dorośli 1-2 kapsułki dziennie. Dzieci powyżej 3 lat 1 kapsułkę dziennie. Najlepiej spożywać z dużą ilością płynów podczas posiłku lub godzinę przed posiłkiem. Po zakończeniu kuracji antybiotykowej zaleca się spożywanie preparatu Trilac plus do 3 tygodni.

Opinie o Trilac plus 10 kapsułek

Aby dodawać komentarze - należy się zalogować

Skontaktuj się z nami!

Produkty podobne

Klienci, którzy kupili Trilac plus 10 kapsułek kupili także:

Menachinox K2 + D3 2000 witamina K2 pozyskiwana z natto 30 kapsułek

Menachinox K2 + D3 stanowi źródło naturalnej witaminy K2 (MK-7). Witamina K zawarta w suplemencie otrzymywana jest ze sfermentowanego produktu soi - Natto. Drugi składnik suplementu Menachinox, witamina D, pozyskiwany jest natomiast z lanoliny.

Witaminy K2 i D3 znajdujące się w suplemencie Menachinox rozpuszczono w naturalnych tłuszczach, dzięki czemu osiągnęły formę najlepiej przyswajalną dla organizmu. Witaminy te pozyskano naturalnie w procesie biofermentacji, wykorzystując przy tym kultury bakterii Bacillussubtilis.

© 2016 wapteka.pl Wszystkie prawa zastrzeżone
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz zmienić sposób zapisu i dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.