Koryciny 73, 17-315 Grodzisk
200 g
Kawa orkiszowa jest źródłem magnezu, żelaza, potasu, cynku, manganu i miedzi.
Manez wpływa na zmniejszenie uczucia zmęczenia i znużenia, wspomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego oraz mięśni.
Żelazo wspomaga produkcję czerwonych krwinek i hemoglobiny oraz wpływa na prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego.
Potas wspomaga utrzymanie właściwego ciśnienia krwi.
Cynk wspomaga utrzymanie prawidłowej płodności i funkcji rozrodczych.
Dwie czubate łyżeczki kawy zalać szklanką wody i gotować około 2-3 minuty. Po przelaniu do szklanki parzyć około 5 minut.
Kategoria
Producent
Postać
Dla kogo
Kluczowy składnik
Wiek
W celu zadania pytania o produkt prosimy o wysłanie wiadomości e-mail na adres [email protected]. Dziękujemy