Formy dostawy:
Formy płatności:
Herbatka Koper włoski owoc wspomaga między innymi trawienie, działanie układu odpornościowego i produkcję mleka matki.
Koper włoski owoc (Foeniculum vulgare - fructus)* 100%.
*produkt rolnictwa ekologicznego.
Wartość odżywcza | 100 ml |
Wartość energetyczna | 2 kJ/ 0 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 0 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany, w tym: | 0,1 g |
cukry | 0,1 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
50 g (25 x 2 g)
1 saszetkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.
Kategoria
Producent
Postać
Dla kogo
Kluczowy składnik
Rejestracja
Wiek
Aby dodać opinię, proszę się zalogować.