Porady
Kategorie

Olejek lawendowy – jak powstaje i na co się go stosuje? Właściwości olejku lawendowego

mgr farm. Michał Kędzierski

Dieta kopenhaska – zasady i jadłospis na 13 dni. Czy dieta kopenhaska jest zdrowa?

mgr farm. Cezary Stańczak

Mleczko pszczele – wartości odżywcze, właściwości i zastosowanie. Jak dawkować mleczko pszczele?

mgr farm. Cezary Stańczak

Orzechy piniowe (piniole) – wartości odżywcze i właściwości prozdrowotne. Jak stosować orzeszki piniowe w kuchni?

mgr farm. Michał Kędzierski

Orzechy laskowe – wartości odżywcze i właściwości zdrowotne. Dlaczego warto jeść orzechy laskowe?

mgr farm. Cezary Stańczak

Keratyna – co to jest i jak działa? Polecane kosmetyki z keratyną do włosów i paznokci

mgr farm. Cezary Stańczak

Cytryny – wartości odżywcze i właściwości prozdrowotne. Zastosowanie cytryny w kosmetyce i kuchni

mgr farm. Michał Kędzierski