Porady
Kategorie

Karczochy – wartości odżywcze i właściwości zdrowotne. Na co pomagają karczochy?
Karczochy to warzywo cenione w wielu kuchniach świata. W Polsce wciąż je odkrywamy, jednak ze względu na ich właściwości zdrowotne oraz bogactwo składników odżywczych, coraz chętniej dodajemy je do różnych potraw.

mgr farm. Michał Kędzierski

Aloes – składniki odżywcze, właściwości i działanie. Dlaczego warto używać aloesu?

mgr farm. Michał Kędzierski

Jarmuż – właściwości zdrowotne i najlepsze przepisy. Czy warto jeść jarmuż?

Malwina Bursztynowicz (kosmetolog)

Czym jest dereń jadalny? Właściwości, zastosowanie i przepisy z dereniem jadalnym

mgr farm. Michał Kędzierski

Erytrocyty (krwinki czerwone) – jakie są normy oraz za co odpowiadają? Co należy wiedzieć o erytrocytach?

mgr farm. Cezary Stańczak

Grzybica paznokci – objawy, przyczyny i leczenie. Jak zapobiec nawrotowi grzybicy paznokci?

mgr farm. Cezary Stańczak




