
mgr farm. Michał Kędzierski
Tytuł magistra farmacji otrzymał na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi. Posiada też licencjat z Wydziału Biologii Uniwersytetu Łódzkiego. Otrzymał liczne certyfikaty z zakresu zarządzania i technik sprzedaży oraz pozyskiwania i obsługi Klientów.
Lista artykułów
Kategorie

Rukola – wartości odżywcze, właściwości zdrowotne i przepisy. Jak uprawiać rukolę w domu?
Wbrew pozorom rukola była znana w Polsce już przed wojną, choć wtedy jako rokietta siewna.

mgr farm. Michał Kędzierski

Karczochy – wartości odżywcze i właściwości zdrowotne. Na co pomagają karczochy?
Karczochy to warzywo cenione w wielu kuchniach świata. W Polsce wciąż je odkrywamy, jednak ze względu na ich właściwości zdrowotne oraz bogactwo składników odżywczych, coraz chętniej dodajemy je do różnych potraw.

mgr farm. Michał Kędzierski

Aloes – składniki odżywcze, właściwości i działanie. Dlaczego warto używać aloesu?

mgr farm. Michał Kędzierski

Czym jest dereń jadalny? Właściwości, zastosowanie i przepisy z dereniem jadalnym

mgr farm. Michał Kędzierski





