
mgr farm. Michał Kędzierski
Tytuł magistra farmacji otrzymał na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi. Posiada też licencjat z Wydziału Biologii Uniwersytetu Łódzkiego. Otrzymał liczne certyfikaty z zakresu zarządzania i technik sprzedaży oraz pozyskiwania i obsługi Klientów.
Lista artykułów
Kategorie

Kardamon – wartości odżywcze i właściwości prozdrowotne. Dlaczego warto spożywać kardamon?

mgr farm. Michał Kędzierski

Komosa ryżowa (quinoa) – jej właściwości zdrowotne i odżywcze. Jak prawidłowo gotować komosę ryżową?

mgr farm. Michał Kędzierski

Olej konopny – czym się wyróżnia i skąd się wzięła jego popularność? Stosowanie i właściwości oleju konopnego

mgr farm. Michał Kędzierski

Pulsoksymetr – do czego służy i jak działa? Dlaczego pulsoksymetr jest przydatny w walce z COVID-19?

mgr farm. Michał Kędzierski

Kasza bulgur – wartości odżywcze i właściwości zdrowotne. Przepisy z kaszą bulgur

mgr farm. Michał Kędzierski

Skrzyp polny – właściwości, zastosowanie i dawkowanie. Na co pomaga skrzyp polny?

mgr farm. Michał Kędzierski

Piramida Maslowa, czyli hierarchia ludzkich potrzeb. Co warto wiedzieć na temat piramidy Maslowa?

mgr farm. Michał Kędzierski