
mgr farm. Michał Kędzierski
Tytuł magistra farmacji otrzymał na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi. Posiada też licencjat z Wydziału Biologii Uniwersytetu Łódzkiego. Otrzymał liczne certyfikaty z zakresu zarządzania i technik sprzedaży oraz pozyskiwania i obsługi Klientów.
Lista artykułów
Kategorie

Dieta na zaparcia, czyli jak poradzić sobie z dokuczliwymi problemami z wypróżnianiem? Co można jeść, a czego nie przy zaparciach?

mgr farm. Michał Kędzierski

Soczewica – wartości odżywcze i właściwości zdrowotne. Dlaczego warto jeść soczewicę?

mgr farm. Michał Kędzierski

Jagnięcina – wartości odżywcze, kalorie i właściwości prozdrowotne. Kto powinien jeść jagnięcinę?

mgr farm. Michał Kędzierski

Rukola – wartości odżywcze, właściwości zdrowotne i przepisy. Jak uprawiać rukolę w domu?

mgr farm. Michał Kędzierski

Karczochy – wartości odżywcze i właściwości zdrowotne. Na co pomagają karczochy?

mgr farm. Michał Kędzierski