ZIAJA MINTPERFEKT SENSITIV pasta stomatologiczna przeciwpróchnicza 75ml

Producent Ziaja
Pojemność 75 ml
Postać leku Pasta
Dostępna ilość
Brak produktu

Wskazania

Pasta do zębów do codziennego stosowania z naturalną betainą, azotanem potasu, aminofluorek i fluorkiem sodu - systemem wyselekcjonowanych substancji o aktywności redukującej nadwrażliwość. Wzmacnia szkliwo, chroni dziąsła i odsłonięte szyjki zębowe oraz zapobiega odkładaniu bakteryjnej płytki nazębnej. Wzmacnia i chroni zęby oraz dziąsła przed działaniem kwasów. Produkt stosowany w higienie jamy ustnej i zębów, zawiera 0,135 jonów F-.

Działanie

- Naturalna betaina, fluor i azotan potasu zapewniają ochronę przed nadwrażliwością. Osłaniają szkliwo i dziąsła przed bakteriami oraz kwaśnymi i zimnymi pokarmami.

- Krzemionka dokładnie oczyszcza płytkę nazębną i przywraca naturalną biel.

- Delikatny, miętowy aromat zapewnia łagodne , przyjemne orzeźwienie.

ZIAJA MINTPERFEKT SENSITIV pasta stomatologiczna przeciwpróchnicza 75ml

Aby dodawać komentarze - należy się zalogować

Skontaktuj się z nami!

Klienci, którzy kupili ten produkt ZIAJA MINTPERFEKT SENSITIV pasta stomatologiczna przeciwpróchnicza 75ml kupili także:

Ibuprom 200mg 50 tabletek

Jeden z najpopularniejszych i najbardziej powszechnych produktów leczniczych z rodziny Ibuprom, na bazie ibuprofenu w podstawowej dawce 200 mg. 

Preparat ma działanie przeciwbólowe, przeciwzapalne i przeciwgorączkowe, stosuje się go w przypadkach bólu o rozmaitej etiologii o nasileniu słabym do umiarkowanego. 

Doskonale sprawdza się w przypadkach bólu: 

- głowy (w tym migrena); 
- zębów; 
- mięśni,kości, stawów i okolicy lędźwiowo-krzyżowej; 
- menstruacyjnych; 
- na tle nerwowym (nerwobóle); 
- w razie gorączki (w przebiegu przeziębienia i/lub grypy). 


Eye Q preparat na koncentrację 400 kapsułek

Eye q to suplement zawierający odpowiednio zbilansowane kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA, DHA) oraz omega-6 (GLA) z dużą zawartością EPA. 

Omega-3 DHA (kwas dokozaheksaenowy) to istotny składnik budulcowy tkanki nerwowej, zwłaszcza błon komórkowych neuronów. Kwas omega-3 EPA hamuje fosfolipazę, zapobiegając uwalnianiu DHA. EPA może przekształcać się w DHA i ulec wbudowaniu w błonę komórkową, ma też wpływ na przekazywanie sygnałów komórkowych pomiędzy komórkami nerwowymi 

Ważnym źródłem omega-3 w diecie są tłuszcze ryb morskich: halibut, makrela, śledź, szprot, łosoś atlantycki, sardynka oraz  słodkowodnych takich jak pstrąg, sum, węgorz. Dodatkowym źródłem tych kwasów jest siemię lniane, olej lniany, jaja, orzechy włoskie, olej rzepakowy, algi

© 2016 wapteka.pl Wszystkie prawa zastrzeżone
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz zmienić sposób zapisu i dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.