ORGANIX Organiczny krem pod oczy i na szyję 50ml

Nowa cena
cena
46,99 zł
Ilość:
Producent Organix Cosmetix
Pojemność 50 ml
Postać leku Krem
Dostępna ilość
33% Complete

Skład

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Oleate, Propanediol, Glycerin, Isoamyl Laurate, Aqua (Water), Marrubium Vulgare Extract* (and) Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate, Saccharide Isomerate, Squalane, Butyrospermum Parkii* (Shea Butter), Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Parfum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid. 

Wskazania

Krem przeznaczony do delikatnej i wymagającej skóry wokół oczu i na szyję, zawierający szwajcarskie rośliny:
Szanta chroni skórę przed szkodliwym działaniem promieniowania UV oraz Nectapure o działaniu przeciwzmarszczkowym.
Oba składniki maja naukowo udowodniona skuteczność działania.
 

Działanie

Aloe Barbadensis Leaf Juice - miąższ uzyskany z aloesu wspaniale uspakaja i nawilża skórę. Jest jednym z najlepszych środków naturalnych na oparzenia i podrażnienia skóry.
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil -  środek zmiękczający i wygładzający, używany ze względu na przeciwbakteryjne właściwości.
Butyrospermum Parkii (Shea Butter) - Wspaniały środek zmiękczający, bogaty w kwasy tłuszczowe i inne składniki odżywcze.
 

Dawkowanie

Krem nakładać na oczyszczona skórę wokół oczu oraz szyi.

ORGANIX Organiczny krem pod oczy i na szyję 50ml

Aby dodawać komentarze - należy się zalogować

Skontaktuj się z nami!

Klienci, którzy kupili ten produkt ORGANIX Organiczny krem pod oczy i na szyję 50ml kupili także:

Eye Q preparat na koncentrację 400 kapsułek

Eye q to suplement zawierający odpowiednio zbilansowane kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA, DHA) oraz omega-6 (GLA) z dużą zawartością EPA. 

Omega-3 DHA (kwas dokozaheksaenowy) to istotny składnik budulcowy tkanki nerwowej, zwłaszcza błon komórkowych neuronów. Kwas omega-3 EPA hamuje fosfolipazę, zapobiegając uwalnianiu DHA. EPA może przekształcać się w DHA i ulec wbudowaniu w błonę komórkową, ma też wpływ na przekazywanie sygnałów komórkowych pomiędzy komórkami nerwowymi 

Ważnym źródłem omega-3 w diecie są tłuszcze ryb morskich: halibut, makrela, śledź, szprot, łosoś atlantycki, sardynka oraz  słodkowodnych takich jak pstrąg, sum, węgorz. Dodatkowym źródłem tych kwasów jest siemię lniane, olej lniany, jaja, orzechy włoskie, olej rzepakowy, algi

© 2016 wapteka.pl Wszystkie prawa zastrzeżone
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz zmienić sposób zapisu i dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.