Lacidar Protect 20 tabletek

cena
15,58 zł
Producent Ranbaxy Poland
Pojemność 20szt.
Postać leku Tabletki
Dostępna ilość
Brak produktu

Skład

Ekstrakt z ostreopestu plamistego,celuloza mikrokrystaliczna,błonnik rozpuszczalny z akacji, liofilizat szczepów bakterii,skrobia ziemniaczana,stearynian magnezu,dwutlenek krzemu.

Wskazania

Synbiotyk Lacidar Protect - połączenie certyfikowanych szczepów bakterii z sylimaryną. Dzięki takiej kompozycji wspomaga pracę układu pokarmowego, w tym szczególnie wątroby: - Zasiedla jelita korzystnymi dla zdrowia szczepami bakterii. - Wspomaga profilaktykę zaburzeń jelitowych i biegunek. - Łagodzi niekorzystny wpływ antybiotyków na przewód pokarmowy. - Stymuluje układ odpornościowy. - Działa ochronnie na miąższ wątroby, co z kolei wspiera jej funkcjonowanie a także wspomaga trawienie oraz oczyszczanie organizmu. - Wspomaga wątrobę w jej funkcji detoksykacji.

Dawkowanie

1-2 tabletki dziennie, podczas posiłku popijając dużą ilością płynu. Nie należy przekraczać zalecanej do spożycia porcji w ciągu dnia. Preparat przeznaczony dla dzieci powyżej 12 lat i osób dorosłych.

Opinie o Lacidar Protect 20 tabletek

Małgorzata

Przy moich problemach żołądkowych ten produkt jest niezastąpiony.,

Aby dodawać komentarze - należy się zalogować

Skontaktuj się z nami!

Produkty podobne

Klienci, którzy kupili Lacidar Protect 20 tabletek kupili także:

Eye Q preparat na koncentrację 400 kapsułek

Eye q to suplement zawierający odpowiednio zbilansowane kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA, DHA) oraz omega-6 (GLA) z dużą zawartością EPA. 

Omega-3 DHA (kwas dokozaheksaenowy) to istotny składnik budulcowy tkanki nerwowej, zwłaszcza błon komórkowych neuronów. Kwas omega-3 EPA hamuje fosfolipazę, zapobiegając uwalnianiu DHA. EPA może przekształcać się w DHA i ulec wbudowaniu w błonę komórkową, ma też wpływ na przekazywanie sygnałów komórkowych pomiędzy komórkami nerwowymi 

Ważnym źródłem omega-3 w diecie są tłuszcze ryb morskich: halibut, makrela, śledź, szprot, łosoś atlantycki, sardynka oraz  słodkowodnych takich jak pstrąg, sum, węgorz. Dodatkowym źródłem tych kwasów jest siemię lniane, olej lniany, jaja, orzechy włoskie, olej rzepakowy, algi

Bestsellery

© 2016 wapteka.pl Wszystkie prawa zastrzeżone
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz zmienić sposób zapisu i dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.