Kokosowy Olej BIO Premium 250 ml HERBAMEDICUS

Nowa cena
cena
34,89 zł
Ilość:
Producent Herbamedicus
Pojemność 250 ml
Postać leku Olej
Dostępna ilość
66% Complete

Skład

Olej kokosowy 100%.

Wskazania

Olej Kokosowy BIO Premium to wysokiej jakości olej kokosowy z Filipin.
Olej kokosowy jest znany ze swych właściwości pielęgnacyjnych. Nadaje się do nawilżania i regeneracji ciała i twarzy, usuwania makijażu, masażu relaksacyjnego oraz do pielęgnacji włosów.
 

Działanie

Pozostawia skórę miękką, utrzymuje ją w dobrym stanie i łagodzi podrażnienia. Idealny dla skóry suchej i wrażliwej. Działa aseptycznie i chroni naskórek.
Chroni i regeneruje skórę , pozostawiając ją elastyczną i gładką. Bardzo łagodny zapach kokosowy 100 % olej kokosowy w jakości farmaceutycznej.
Stosować na czystą skórę 1-3 razy dziennie w zależności od potrzeb.

Dawkowanie

Nałożyć i delikatnie wmasować.

Kokosowy Olej BIO Premium 250 ml HERBAMEDICUS

Aby dodawać komentarze - należy się zalogować

Skontaktuj się z nami!

Klienci, którzy kupili ten produkt Kokosowy Olej BIO Premium 250 ml HERBAMEDICUS kupili także:

Elmex pasta do zebów z aminofluorkiem dla dzieci od 1 ząbka do 6 lat 50 ml

Pasta Elmex dla dzieci zawiera fluor w dawce 500 ppm., który chroni zęby mleczne przed próchnicą. Aminufluorek działa potrójnie: tworzy warstwę ochronną z fluoru na powierzchni szkliwa, zwiększa odporność zębów na utratę minerałów oraz pomaga odbudować te utracone ze szkliwa w wyniku próchnicy.

Eye Q preparat na koncentrację 400 kapsułek

Eye q to suplement zawierający odpowiednio zbilansowane kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA, DHA) oraz omega-6 (GLA) z dużą zawartością EPA. 

Omega-3 DHA (kwas dokozaheksaenowy) to istotny składnik budulcowy tkanki nerwowej, zwłaszcza błon komórkowych neuronów. Kwas omega-3 EPA hamuje fosfolipazę, zapobiegając uwalnianiu DHA. EPA może przekształcać się w DHA i ulec wbudowaniu w błonę komórkową, ma też wpływ na przekazywanie sygnałów komórkowych pomiędzy komórkami nerwowymi 

Ważnym źródłem omega-3 w diecie są tłuszcze ryb morskich: halibut, makrela, śledź, szprot, łosoś atlantycki, sardynka oraz  słodkowodnych takich jak pstrąg, sum, węgorz. Dodatkowym źródłem tych kwasów jest siemię lniane, olej lniany, jaja, orzechy włoskie, olej rzepakowy, algi

© 2016 wapteka.pl Wszystkie prawa zastrzeżone
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz zmienić sposób zapisu i dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.