Bodymax Sport wyciąg z żeń-szenia GGE + witaminy 30 tabletek

Nowa cena
cena
16,99 zł
Ilość:
Producent Orkla Health
Pojemność 30szt.
Postać leku Tabletki
Dostępna ilość
33% Complete

Skład

Standaryzowany wyciąg z żeńszeni, Wyciąg z białej herbaty, Witamina A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, kwas foliowy, niacyna, kwas pantotenowy, biotyna, wapń, magnez, cynk, miedź,  jod, mangan, chrom, selen, molibden.

Wskazania

Wskazany dl osób prowadzących aktywny tryb życia,uprawiających sport (również rekreacyjnie), chcących wspomóc swoją sprawność fizyczną, odczuwających zmęczenie, potrzebujących dodatkowej dawki energii.

Działanie

Składniki aktywne preparatu dodają energii i zmniejszają zmęczenie i znużenie. Wspomagają sprawność fizyczną, ograniczają skutki intensywnego wysiłku fizycznego, pomagają uzupełnić dietę w witaminy i składniki mineralne. przyczyniają się do utrzymania dobrego stanu zdrowia. Pomagają chronić komórki organizmu przed działaniem utleniającym, przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego, wspomagają prawidłowe funkcjonowanie mięśni.

Dawkowanie

2 tabletki dziennie - najlepiej rano

Przeciwwskazania

Nadwrażliwość na składniki preparatu

Bodymax Sport wyciąg z żeń-szenia GGE + witaminy 30 tabletek

Aby dodawać komentarze - należy się zalogować

Skontaktuj się z nami!

Produkty podobne

Klienci, którzy kupili ten produkt Bodymax Sport wyciąg z żeń-szenia GGE + witaminy 30 tabletek kupili także:

Eye Q preparat na koncentrację 400 kapsułek

Eye q to suplement zawierający odpowiednio zbilansowane kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA, DHA) oraz omega-6 (GLA) z dużą zawartością EPA. 

Omega-3 DHA (kwas dokozaheksaenowy) to istotny składnik budulcowy tkanki nerwowej, zwłaszcza błon komórkowych neuronów. Kwas omega-3 EPA hamuje fosfolipazę, zapobiegając uwalnianiu DHA. EPA może przekształcać się w DHA i ulec wbudowaniu w błonę komórkową, ma też wpływ na przekazywanie sygnałów komórkowych pomiędzy komórkami nerwowymi 

Ważnym źródłem omega-3 w diecie są tłuszcze ryb morskich: halibut, makrela, śledź, szprot, łosoś atlantycki, sardynka oraz  słodkowodnych takich jak pstrąg, sum, węgorz. Dodatkowym źródłem tych kwasów jest siemię lniane, olej lniany, jaja, orzechy włoskie, olej rzepakowy, algi

© 2016 wapteka.pl Wszystkie prawa zastrzeżone
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz zmienić sposób zapisu i dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.