Pharmovit Błonnik Gryczany proszek 120 g - Data ważności 15-04-2017

cena
11,89 zł
Ilość:
Producent PharmoVit
Pojemność 120 g
Postać leku Proszek
Dostępna ilość
33% Complete

Skład

 100% mikronizowanej łuski gryczanej (łac. Fagopyrum)

Wskazania

Zawiera witaminy i składniki mineralne występujące pierwotnie w łusce tej rośliny. Poprawia stan włosów, skóry i paznokci.Wpływa na poprawę stanu naczyń krwionośnych. Błonnik pęcznieje w przewodzie pokarmowym, dając poczucie sytości, zapobiega tyciu. Działa korzystnie na funkcjonowanie przewodu pokarmowego i skutecznie go oczyszcza. Ze względu na swoje właściwości (pęcznienie), ułatwia proces odchudzania zmniejszając uczucie głodu

Dawkowanie

Zalecana dzienna porcja wynosi od 1 do 3 razy po 1 łyżeczce (około 5 g). Nie przekraczać 15 g (3 łyżeczek) na dobę. Nie spożywać produktu na sucho. Najlepiej spożywać jako dodatek do jogurtu, mleka ,musli, soków owocowych, warzywnych, sosów do sałatek, ciast i potraw. W przypadku spożycia więcej niż zalecanej przez producenta dziennej porcji mogą Wystąpić objawy dyskomfortu w jamie brzusznej. Kobiety w ciąży i karmiące piersią przed zastosowaniem powinny skonsultować się z lekarzem. Nie podawać osobom poniżej 15 roku życia.

Dodatkowe

 Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w chłodnym, suchym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.

Pharmovit Błonnik Gryczany proszek 120 g - Data ważności 15-04-2017

Aby dodawać komentarze - należy się zalogować

Skontaktuj się z nami!

Klienci, którzy kupili ten produkt Pharmovit Błonnik Gryczany proszek 120 g - Data ważności 15-04-2017 kupili także:

Protego Witamina K2 MK-7 100μg + wiatmina D3 2000j.m. 30 kapsułek

Protego Witamina K2+D3 jest produktem, który zawiera w swoim składzie Witaminę K2 MK-7 (menachinon-7) oraz Witaminę D3 (cholekalcyferol).

Witamina K2 MK-7 pozyskiwana jest w wyniku opatentowanego procesu biofermentacji. W procesie tym wykorzystuje się szczep bakterii Bacillus subtilis natto, który został specjalnie wyizolowany z japońskiej potrawy Natto. Bacillus subtilis natto jest jedyną bakterią odpowiedzialną za produkcję witaminy K2 naturalnego pochodzenia. Produkuje się ją w sposób naturalny bez użycia chemicznych rozpuszczalników.

© 2016 wapteka.pl Wszystkie prawa zastrzeżone
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz zmienić sposób zapisu i dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.